SC Produccions i Alquímia Medieval tenim una àmplia experiència en aquest tipus d’esdeveniments, més de 30 anys, que precisament, prestigien la nostra qualitat, ja que la nostra producció, manté sempre els paràmetres d’artesania popular.

L’oportunitat de participar en la fira temática de la seva població ens proposa una activitat engrescadora, a la que podem aportar tots elements necessaris per convertir-la en un veritable “Mercat Tematic”, distribuït les diverses activitats i parades en tot l’espai , tot ple d’activitats lúdiques per a totes les edats.

Al respecte de les activitats lúdiques, infantils i musicals, es proposa tot un reguitzell d’activitats, que van des de les actuacions als espais del mercat , els nostres habituals artistes teatrals reconeguts, grup de recreació, animació, musica y molt més, que funcionaran durant tot el Mercat. També, tot un seguit d’atraccions infantils sostenibles i tancarem cada dia amb diversos cercaviles, decoració i música.

Els nostres artesans, petits productors d’ arreu de Catalunya, elaboren de manera artesana tots els seus productes, tant els d’alimentació artesana com els d’artesania manual, seguin els protocols alimentaris de la CE i de l’Estat, però també afegim tots els elements de comunicació visual i de diversió, per donar un punt diferencial, davant d’altres propostes més tradicionals.

La nostra experiència en l’organització d’aquests esdeveniments ens situen en una posició ideal per oferir a la seva població una experiència exitosa, de la mateixa forma com ja ho fem també a Tossa de Mar, Peratallada, Llançà, Blanes, Badalona, Cambrils, Viladecans, Pals , Besalú, Vic, Banyoles, Lloret de Mar, Martorell, Vilassar de Mar, Barcelona, Perpinyà i a altres poblacions catalanes i a tot el territori nacional, destacar Ávila, Roquetes de Mar, Peñiscola, etc.

Al 2015, vàrem guanyat el concurs del Port Vell de Barcelona, i el 2018 varem renovar, per instal·lar una fira gastronòmica de gran qualitat tots els diumenges i festius, durant els propers tres anys, contra les empreses més importants del sector, amb un 60% de puntuació superior a tots ells, per la qualitat, preu de licitació, muntatge, coordinació i responsabilitat amb l’entorn, el 2018 vàrem renovar per 3 anys mes. Amb els nostres artesans, estem organitzant més de 300 dies de mercats tradicionals anuals sota aquesta premissa.

Informa’t sense compromís.

O si ho prefereixes pots enviar-nos la teva consulta a través d’aquest formulari.

La vostra consulta

SABORS CATALANS PRODUCCIONS S.L.
—————————-

Menendez i Pelayo, 6
08500 Vic, Catalunya, Spain
fires@saborscatalans.cat

(c) 2020  – Tots els Drets Reservats. All Right Reserved